SAP - Creetion

SAP

Creetion is gespecialiseerd in het versimpelen van uw SAP systeem. Door het SAP systeem “lean” in te richten blijft het beheersbaar. Door onze holistische benadering ontwerpen we oplossingen onder architectuur. We koppelen applicatie-onderdelen los van elkaar en verbinden deze door middel van de meest gepaste integratie patronen.

 

Wij weten hoe het SAP onder de motorkap werkt en kunnen daarmee bepalen welke onderdelen voldoende functionaliteit bevatten om te worden ingezet in de context van een bedrijfsfunctie of bedrijfsproces. Door onze ruime ervaring in tal van projecten hebben wij kennis van een groot scala aan SAP modules. Van standaard SAP SD tot SAP Banking en van SAP Logistics tot S4-Finance. Maar we hebben vooral verstand van process orchestration en de technieken om waarde te halen uit technologie.

Vanuit de (inmiddels) traditionele soa (service oriented architecture), netweaver, abap-development en integratie competentie (zoals o.a. SAP PI, SAP PO, CPI (SAP Cloudplatform Integration) richten we ons met name op het optimaliseren van ketens door procesbesturing vorm te geven. Onze aanpak daarbij is holistisch en pragmatisch en gericht op een architectonisch verantwoorde oplossing, die zo veel mogelijk gebruik maakt van standaard SAP.

 

In de periferie van deze stabiele SAP core passen wij tal van technologieën en integratie oplossingen toe, die in doel staan van een transparant en flexibel inrichting van uw processen.

 

Of dit nu via open source oplossingen, SAP Cloud platform of Amazon AWS of Microsoft Azure dient te geschieden onze full stack developers zijn van alle markten thuis en realiseren verantwoorde en moderne oplossingen. Begrippen zoals Camel, Microservices, Containerization, Kubernetes zijn ons dan ook niet vreemd en passen wij dan ook regelmatig toe om het maximale uit uw SAP-omgeving te halen.

Een greep uit
onze diensten

Onze producten

Creetion heeft in de loop der jaren een aantal producten ontwikkeld in het kader van de juiste ondersteuning van aannemers en netbeheerders.

Naast onze OutSystems producten ontwikkelde Creetion nog de volgende producten:

Deze producten worden door Creetion onderhouden en op basis van een eigen roadmap voorzien van nieuwe functies. De producten worden gelicenseerd op basis van gebruik en/of aantal gebruikers.


Al onze producten 

Een greep uit onze klanten