Digitale Supply Chain - Creetion

Modernisering van uw supply chain met slimme en voorspellende processen, wordt real-time inzicht gegevens op alle schakels in je keten, kosten en processen. Hiermee kan een betere betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit worden gerealiseerd.

Realiseer een uitstekende klantervaring

Een snelle levering, communicatie en returns; met of zonder e-commerce meer relevant dan ooit.

Besparen van kosten

Welke prijs is uw klant van plan te gaan betalen? Hoe een efficiente en goedkope productie en distriubtie op te zetten?

Marktrisico’s

Politiek of economische veranderingen, hebben effect op de wereldhandel en uw leveranciers. Hoe speelt u hierop in?


Supply Planning, beheer en optimalisatie van uw productie

SAP S/4HANA bied een brede ondersteuning op supply chain-processen. Met een aanvullende integratie van SAP Integrated Business Planning (IBP) om vraag en aanbod perfect af te stemmen in iedere stap van de keten. Verbeter de doorlooptijden en serviceniveaus om een veerkrachtige supply chain te bouwen.

Geïntegreerd Manufacturing Execution

Door een slim & efficient productieproces in te richten, is een beter evenwicht tussen grondstoffen en afgewerkte producten. Hierdoor ontstaat een optimalisatie van de capciteitsplanning, resulteert in lagere voorraden en betrouwbare leveringen.

Meer over SAP S/4HANA

Realtime IoT- en manufacturing analytics

Ieder bedrijf wil beslissingen nemen op basis van betrouwbare informatie. Door assets, mensen en processen aan elkaar te koppelen op basis van realtime intelligence, afkomstig van digitale IoT-platformservices gaat er een nieuwe wereld open.

Meer over Analytics