Over ons - Creetion

Creetion is een high-end ICT dienstverlener met een sterke focus op SAP en OutSystems technologie, Proces Orkestratie, Business Proces Management en IT architectuur.

Wij zijn sinds 2008 actief en zijn continu gegroeid met behoud van onze focus. Sinds april 2011 is Creetion officieel SAP Service Partner (technology). In 2016 is Creetion OutSystems partner geworden.

Wij helpen onze klanten bij het verwezenlijken van hun bedrijfsdoelstellingen door processen te stroomlijnen en flexibel te maken. Door dit altijd onder architectuur te doen, beschermen wij IT-investeringen en kunnen wij toekomstgerichte oplossingen op maat realiseren. Creetion is ambitieus: wij richten ons op de top 500 ondernemingen in Nederland en willen aantoonbaar bijdragen aan hun succes.

Daarbij nemen wij resultaatverantwoordelijkheid en zorgen ervoor dat alle benodigde disciplines beschikbaar zijn voor de realisatie en implementatie. Vanuit die achtergrond geven wij onze medewerkers alle ruimte om zich via opleidingen en certificeringen verder te ontwikkelen.

SAP

De SAP competentie binnen Creetion is zeer breed. Wij hebben kennis van diverse back-end modules binnen SAP, maar ook van SaaS producten en (met name) hoe de integratie daarmee tot stand te brengen.

Outsystems

Creetion is gespecialiseerd in OutSystems, één van de wereldwijd leidende ontwikkelplatformen waarmee veel sneller, betere (mobiele) applicaties gebouwd kunnen worden.