SAP Proces Orkestratie - Creetion

Business Process Management is zowel een managementdiscipline als een technologieplatform. In beide betekenissen levert Creetion best practices en consultancy. De kracht van BPM ligt in de continue verbetering van processen. BPM kan worden toegepast om knelpunten in bedrijfsprocessen op te lossen, maar ook om top-down incrementeel best practice modellen te ontwikkelen.

PROCES ORKESTRATIE

Wij ontwerpen en bouwen samen met de klant optimaal ingerichte end to end processen op basis van SAP technologie. Daarbij worden zoveel mogelijk handmatige stappen vermeden en wordt de eindgebruiker in zijn/haar rol ondersteund.

SAP BPM

SAP NetWeaver Business Process Management is het platform waarmee gestructureerde bedrijfsprocessen op basis van regels en gebruikersinteractie zorgvuldig en foutloos worden uitgevoerd.

SAP CASE MANAGEMENT (NetWeaver Folder Management)

Veelal in samenhang met SAP NetWeaver BPM passen wij NetWeaver Folder Management als middel toe om case-gebaseerde bedrijfsprocessen mee te sturen. Deze oplossing is vooral gechikt voor die bedrijfsprocessen die niet volgens een vaste lineaire flow aflopen, maar flexibeler en onvoorspelbaarder zijn.

SAP BUSINESS WORKFLOW

Op basis van het SAP Workflow platform levert Creetion op maat gemaakte oplossingen voor het stroomlijnen en automatiseren van uw bedrijfsprocessen.

Bespaar tijd en vergroot het gebruikersgemak door uw processen te modelleren met SAP Workflow. Het resultaat is een eenduidig, efficiënt en gegarandeerd doorlopend proces.