Flowable - Creetion

Creetion heeft met Flowable een nieuwe en sterke mogelijkheid tot het orchestreren van processen. Als partner van Flowable helpen we klanten met het automatiseren van bedrijfsprocessen via BPM met focus op een snel ontwikkeltraject tot een high-performance en robuuste oplossing. 

Flowable is een highly-scalable BPM en case management oplossing om bedrijfsprocessen te automatiseren. Wij kunnen Flowable inzetten bij klanten om processen te laten draaien die acties uitvoeren, gegevens ophalen en opslaan, systemen aan elkaar te koppelen, gebruikerstaken uit te zetten en andere zaken die in een process keten benodigd zijn.

Flowable is de verbindende factor tussen al deze mogelijkheden en zorgt er voor dat er een goed en duidelijk beeld is van welke stappen een proces doorloopt.

Dit zorgt ook voor veel wendbaarheid, bijvoorbeeld: de volgorde in BPM wijzigen is de volgorde in je automatisering wijzigen. Het product is uitermate snel en betrouwbaar, wat voor klanten van groot belang kan zijn. Hierbij komt ook een stuk moderne infrastructuur kijken, waarbij Flowable engine nodes stateless zijn zodat er veel beter gescaled kan worden. Dit is ook een van de redenen dat we bij een van onze grootste klanten die werkt met Flowable gebruik maken van een moderne infrastructure as code (terraform) setup op de amazon cloud.

Flowable passen we daarbij binnen een ecosysteem van oplossingen, zoals een case-database, integratieplatform, document managementsysteem, etc. Een hele omgeving (bijvoorbeeld een test omgeving) kan zo binnen uren in plaats van weken gerealiseerd worden.