Business Technology Platform - Creetion

SAP Business Technology Platform is de technologische fundering en Cloud oplossing van SAP wat de flexibiliteit geeft om innovatieve applicaties te bouwen ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen, waarbij het krijgen van inzicht in data en het omzetten in waarde een belangrijke factor speelt. SAP Business Technology platform maakt het mogelijk om snel te kunnen reageren op veranderingen wat ten goede komt aan de strategische doelen en voordelen van het bedrijf.

“SAP Business Technology Platform is the technological foundation for all SAP applications and the Intelligent Enterprise. Customers can achieve agility, business value and continual innovation through integration, data to value and extensibility of all SAP and third-party applications & data assets” – SAP

SAP Business Technology Platform maakt het mogelijk om eenvoudig applicaties te bouwen, bestaande applicaties uit te breiden en te integreren met het eigen systeemlandschap (on-premise, cloud of hybride) of systemen van derden. SAP Business Technology platform levert daarbij services die gebruikt kunnen worden binnen de applicatie welke zijn onderverdeeld in “database and data management”, “analytics“, “application development and integration“ en “intelligent technologies”. Zelfs services van derden kunnen eenvoudig geïntegreerd worden.  Dit alles beschikbaar gesteld op een infrastructuur van SAP of een hyperscaler naar keuze.

Waarom SAP Business Technology Platform?

Waarom gebruik maken van SAP Business Technology Platform? Wat is de toegevoegde waarde? Simpel antwoord: het is SAP technologische fundering voor de toekomst. Onze verwachting is dat het traditionele SAP backend systemen uiteindelijk zullen transformeren naar een “Black Box” waarbij het maatwerk zal verplaatsen naar de cloud – SAP Business Technology Platform. Waarom? Het uiteindelijke doel is een platform waarbij integratie en data omgezet kan worden in meerwaarde zodat hierop vanuit de organisatie snel en effectief op een innovatieve wijze gereageerd kan worden. 

Belangrijke kenmerken

Werken met SAP Business Technology Platform

Tegenwoordig ben je niet alleen maar een ABAP ontwikkelaar, Integratie specialist of Front-end ontwikkelaar. Met de opkomst van SAP Business Technology Platform ben je namelijk een Full-stack Application Developer waarbij een dynamische omgeving een veelzijdige consultant vereist. Ben jij creatief, flexibel en durf je out-of-the-box denken dan is Creetion het bedrijf voor jou om jezelf verder te ontwikkelen. Ben jij de Full-stack Application Developer die ons gaat versterken?