OutSystems - Creetion

OutSystems

Creetion is gespecialiseerd in OutSystems, één van de wereldwijd leidende ontwikkelplatformen waarmee veel sneller, betere (mobiele) applicaties gebouwd kunnen worden. Wij realiseren sneller “first time fit” oplossingen voor onze klanten. 

 

Wij staan klaar om verbeterpunten in uw bedrijfsprocessen te analyseren en hier oplossingen voor te bedenken. Vaak speelt automatisering daarbij een belangrijke rol en kunnen wij de oplossing zelf maken m.b.v. OutSystems. Onze door OutSystems gecertificeerde consultants bezitten expertise op het gebied van architectuur en integratie. Hierdoor kunnen wij niet alleen snel, uitstekende oplossingen voor u maken, maar kunnen wij er ook voor zorgen dat deze geïntegreerd worden in uw bestaande applicatielandschap.

Bij onze klanten onderkennen we steeds meer behoefte om sneller, betere (mobiele) applicaties te maken die geïntegreerd kunnen worden met SAP of andere backoffice/legacy systemen. Daarom hebben we lang gezocht naar een platform waarmee we aan deze klantbehoefte kunnen voldoen. Met OutSystems hebben we dat ontwikkel-/deploymentplatform gevonden. En we zijn daar razend enthousiast over!

 

OutSystems biedt namelijk niet alleen de mogelijkheid om eenvoudig met SAP of andere bestaande systemen te integreren, er kan zelfs  aangepaste code aan toegevoegd worden. Bovendien kunnen we applicaties visueel (samen met onze klanten) bouwen en daarna geautomatiseerd testen en deployen. Hierdoor kan de tijd die nodig is om uw software op te leveren met een factor 4 tot 6 worden verkort!

 

Veel ondernemingen voeren nog steeds complexe bedrijfsprocessen uit op verouderde legacy applicaties. Dus, hoe zorgen die organisaties, gezien deze complexiteit, voor snelle innovaties om concurrerend te blijven?

 

De snelheid en flexibiliteit van OutSystems maken dit platform meer dan geschikt om de digitale transformatie en daarmee innovatie van uw bedrijf verder (incrementeel) vorm te geven. Systemen die meestal niet onderscheidend zijn voor de bedrijfsvoering, een HR-systeem bijvoorbeeld, hoeven niet opnieuw gebouwd te worden; daar volstaat een standaard component of pakket. Maar met OutSystems wordt het makkelijker om andere legacy-applicaties sneller aan te vullen, dan wel te vervangen. Bij voorkeur in een Agile omgeving, waar bijvoorbeeld Scrum gewerkt wordt, want daar komt dit platform helemaal tot zijn recht. Andersom kan de inzet van OutSystems juist ook bijdragen aan de verdere implementatie van deze en andere moderne manieren van werken, zoals DevOps.

Een greep uit onze diensten

Onze producten

Creetion heeft in de loop der jaren een aantal producten en diensten ontwikkeld om klanten in diverse branches van dienst te zijn.  Naast onze SAP gerelateerde producten ontwikkelde Creetion een aantal SaaS producten. Deze producten worden door Creetion onderhouden en op basis van eigen roadmaps voorzien van nieuwe functies. Deze OutSystems gerelateerde producten worden samen met de belangrijkste diensten die onze OutSystems consultants leveren.

 


Al onze producten 

Een greep uit onze klanten