SAP S/4HANA - Creetion

Bedrijven zijn continu op zoek naar manieren om hun processen te vernieuwen en vereenvoudigen. Bijvoorbeeld om klantgerichter te werken, om de business te laten groeien of om in te spelen op de razendsnelle ontwikkelingen in de markt. Met de wendbaarheid van SAP S/4HANA kunnen deze veranderingen worden gerealiseerd.

Digital Core

In de praktijk zijn veel organisaties door de jaren heen een wildgroei aan applicaties, processen en maatwerk is ontstaan bovenop het system of records. Hierdoor is de flexibiliteit ver te zoeken. Middels proces orchestratie en versimpelingen kan S/4HANA is de digitale core van jouw organisatie verbinden aan mensen, bedrijven, Internet of Things (IoT), big data en nog veel meer. Een perfecte basis om op te bouwen

Gebruiksvriendelijk en krachtig

Met behulp van de gebruiksvriendelijke SAP Fiori-interface biedt SAP S/4HANA een overzicht van de belangrijkste taken. Daarnaast wordt een groot scala aan operationele en strategische rapportages beschikbaar. Analyses van grote datavolumes, zijn in luttele secondes beschikbaar.

Creetion is uw partner voor implementatie, migratie en integratie

Creetion adviseert u bij een complete S/4HANA-implementatie. Of je nu gaat voor een nieuwe implementatie, migratie vanaf SAP ECC of een volgende stap wilt zetten vanaf een andere ERP-oplossing; Creetion heeft ervaring met diverse implementatievormen van SAP S/4HANA.