SAP S/4HANA Cloud - Creetion

Voor veel bedrijven staat de Digitale Transformatie in het teken van een overstap naar de Cloud en de ambitie om zoveel mogelijk terug te gaan naar standaard ondersteuning voor de transactie gerichte processen die niet onderscheidend zijn. Gek genoeg is een robuust fundament als ERP een belangrijke randvoorwaarde om uiteindelijk flexibel en wendbaar te kunnen zijn.

SAP S/4HANA Cloud is een ERP-oplossing die aan al deze voorwaarden voldoet. Het biedt de robuustheid van de jarenlange proceskennis van SAP, het is volledig Cloud-based en elke 3 maanden wordt een nieuwe versie met nieuwe functionaliteiten beschikbaar gesteld.

Digital Core

In de praktijk zijn veel organisaties door de jaren heen een wildgroei aan applicaties, processen en maatwerk is ontstaan bovenop het system of records. Hierdoor is de flexibiliteit ver te zoeken. Middels proces orchestratie en versimpelingen kan S/4HANA cloud is de digitale core van jouw organisatie verbinden aan mensen, bedrijven, Internet of Things (IoT), big data en nog veel meer. Een perfecte basis om op te bouwen

Gebruiksvriendelijk en krachtig

Met behulp van de gebruiksvriendelijke SAP Fiori-interface biedt SAP S/4HANA een overzicht van de belangrijkste taken. Daarnaast wordt een groot scala aan operationele en strategische rapportages beschikbaar. Analyses van grote datavolumes, zijn in luttele secondes beschikbaar.

Creetion is uw partner voor implementatie, migratie en integratie

Creetion adviseert u bij een complete S/4HANA cloud implementatie. Of je nu gaat voor een nieuwe implementatie, migratie vanaf SAP ECC of een volgende stap wilt zetten vanaf een andere ERP-oplossing; Creetion heeft ervaring met diverse implementatievormen van SAP S/4HANA cloud.