Finance - Creetion

Om de juiste strategische beslissingen te kunnen nemen, hebben organisaties behoefte aan goede informatie en betrouwbare managementrapportages. SAP biedt allerlei tools en handvatten voor het verzamelen en consolideren van relevante data.

Met S/4HANA zien wij ontwikkelingen in gebruikersvriendelijkheid (procesdenken), de look and feel (met de Fiori-interface), verschillende real-time analysemogelijkheden (Universal Journal en dashboards) en flexibiliteit en wendbaarheid van het systeem (het toevoegen van dimensies).

De meeste organisaties bevinden zich midden in een digitale transformatie. Finance kan in deze ontwikkeling niet achterblijven.


Centraal

S/4HANA biedt een versneld route naar een gestroomlijnde en gecentraliseerde financiële functie, geïntegreerde bedrijfsplanningsactiviteiten en flexibelere en tijdige analyses.

SAP Central Finance biedt de oplossing om transacties van meerdere systemen in realtime naar een centraal systeem boeken, waardoor financiële rapportage en transactieverwerking effectief worden gecentraliseerd.

Meer over SAP S/4HANA

Kritische snelheid

Voor veel bedrijven zijn financiële oplossingen gekoppeld aan rigide, statische legacy-systemen, wat een belemmering kan zijn voor het draaien en ondersteunen van de nieuwe bedrijfsmodellen die nodig zijn om te gedijen in de uitdagende markt van vandaag.

Zakelijke behoeften

Om u te helpen bij het opnieuw bedenken van mogelijkheden en het leveren van effectieve oplossingen die mogelijk worden gemaakt door SAP S/4HANA, brengen we ervaring die specifiek is voor uw branche, diep gravend om te begrijpen wat u onderscheidt en hoe u uw bedrijf kunt verbeteren en de verandering kunt beheren om transformatie te bereiken.

Creetion werpt een kritische blik op uw bedrijfsprocessen en hun impact op uw organisatie, waarbij we ons richten op uw klant en zakenpartners en de stappen die u kunnen helpen uw concurrentievoordeel te vergroten.

Op basis van dat inzicht passen we onze aanpak aan om u te helpen uw bedrijfsprocessen opnieuw uit te vinden, gebruikerservaringen te vereenvoudigen en waarde te versnellen.