Creetion naar Portugal - Creetion

Creetion bestond 10 jaar. Om dat te vieren zijn we met het hele bedrijf naar Portugal geweest. We waren met het grootste deel van het bedrijf en het was geweldig!

Na aankomst in Lissabon zijn we meteen naar het hotel gegaan om uit te pakken! Wij hadden een druk programma vol activiteiten, dat betekende dat we geen tijd zouden doorbrengen met niets doen, maar dat we bezig waren en tegelijk we echt konden genieten van wat de stad te bieden heeft waaronder lekker eten, goed uitzicht en vooral goed gezelschap! Over goed eten gesproken, ons eerste diner was in de zeer bekende en drukke ‘Bairro Alto’ in het stadscentrum, waar er geen gebrek is aan restaurants om uit te kiezen. We aten in een zeer traditioneel ‘Fado’-restaurant, waar het geweldige eten en drinken werd begeleid door live zang! Wat een avond! Na het lekkere eten zijn we met z’n allen weer wat gaan drinken, met het hele team, op een heel leuk feestje op een ‘Building top’! Hier hebben we allemaal gewoon genoten van leuke muziek en drinken.

Op de tweede dag, behalve wat vrije tijd om de stad zelf te ontdekken, hebben we lekker gegeten naast de rivier ‘Tejo’, of ‘Taag’ in het Nederlands, de belangrijkste rivier in Lissabon! We hadden een hele leuke avond met iedereen, met wat toespraken van de oprichters van Creetion en daarna lekker eten en een spelletje ‘Wie is de moordenaar’! Na het diner zijn we weer naar het centrum gegaan, om een ander stukje Lissabon beter te leren kennen, waar het nachtleven ontspannen en gevarieerd is!

Op de derde dag vond het zeilen plaats, met het mooie serene en warme weer, geen betere manier om van Lissabon te genieten, vanuit het perspectief van de rivier! Dit was een heel relaxte middag van een echte zomerse dag!

Samenvattend, het 10-jarig jubileum van Creetion was een succes, een ervaring die het bedrijf aan iedereen erin bood! En een hele goede ervaring voor iedereen, om elkaar wat beter te leren kennen terwijl je geniet van het zomeruitje dat Portugal is!

Meer weten?