Creetion gaat naar One Conference Lissabon 2023 - Creetion

Tijdens de dagen van 12 en 13 september kregen medewerkers van Creetion uit zowel Portugal als Nederland de kans om deel te nemen aan de Outsystems One Conference, gehouden in het Centro Cultural de Belém (CCB) in Lissabon.

Het evenement bestond uit presentaties over een breed scala aan nieuwe concepten en tools die onlangs zijn gelanceerd door Outsystems, evenals een diepgaand begrip van bestaande functies (vooral de ODC-tool) en een voorproefje van wat de toekomst in petto heeft voor Low-Code-technologie, rekening houdend met het toenemende aantal tools en innovaties in de wereld van technologie.

Bovendien hadden onze medewerkers de mogelijkheid om hun technische vaardigheden te verbeteren, nieuwe functies uit te proberen, deel te nemen aan activiteiten om prijzen te winnen en contact te leggen met een van ’s werelds snelstgroeiende, meest innovatieve en energieke technologiegemeenschappen, evenals de verschillende samenwerkingspartners.

De conferentie begon met een ochtend vol inhoud, gepresenteerd door de CEO van Outsystems, Paulo Rosado, en met een thema waar we allemaal onlangs over hebben nagedacht:

Hoe zullen kunstmatige intelligentie en Low-Code interageren met en de toekomst van IT en al zijn professionals vormgeven?

Vervolgens hadden we de mogelijkheid om kennis te maken met en te experimenteren met de nieuwe functies, integraties en innovaties die beschikbaar zijn in Outsystems.

Later genoten alle deelnemers van een heerlijke lunch en de kans om op informelere wijze kennis te maken met enkele partnerbedrijven, met een reeks games en uitdagingen vol prijzen.

Na de lunchpauze hadden onze medewerkers en de andere deelnemers een reeks sessies over verschillende technologische aspecten in de verschillende ruimtes van het Belém Cultural Centre.

De sessies werden gepresenteerd door experts uit verschillende vakgebieden en werden altijd gevolgd door een vraag- en antwoordsessie aan het einde en in een gemeenschappelijke “1 op 1” na elke presentatie. Met behulp van de Outsystems One mobiele app hadden onze medewerkers de mogelijkheid om vooraf te zien waar, wanneer en welke onderwerpen aan bod zouden komen en van daaruit hun eigen agenda samen te stellen met de onderwerpen die het beste aansloten bij wat ze wilden weten en verkennen.

De eerste dag eindigde in het Belém Cultural Centre met de afsluitingsceremonie en de uitreiking van prijzen aan de leden van de Outsystems-gemeenschap die het afgelopen jaar het meest opvielen.

Tijdens de avond hadden deelnemers de kans om te ontspannen en te ontspannen op het exclusieve After Party-evenement, georganiseerd door Outsystems, in de beroemde nachtclub Rive Rouge in Lissabon, met gratis toegang en een open bar. Op de tweede dag, net zoals op de middag van de eerste dag, konden medewerkers en andere deelnemers opnieuw deelnemen en hun kennis verdiepen tijdens de verschillende presentaties over een bijna eindeloos scala aan tools, concepten, integraties en procedures, evenals de mogelijkheid om elkaar te leren kennen, verbindingen te leggen en ideeën te bespreken.

Al met al was de One Conference een groot voordeel voor alle medewerkers van Creetion die eraan deelnamen.

Op technologisch gebied was het een unieke kans om kennis te maken met en dieper inzicht te krijgen in alle nieuwe concepten en state-of-the-art ontwikkelingen van Outsystems, evenals een beter begrip van wat we in de nabije toekomst kunnen verwachten van de voortdurend veranderende wereld van technologie.

Vanuit interpersoonlijk oogpunt was deze conferentie een belangrijke mijlpaal in het opbouwen en versterken van relaties tussen de medewerkers van Creetion Portugal en Nederland die aanwezig waren, en hen in staat te stellen nieuwe banden aan te gaan met de meest uiteenlopende medewerkers van alle andere bedrijven die het evenement bijwoonden.

Bovendien is Lissabon, de oprichtingshoofdstad van Outsystems, vooral voor medewerkers die de stad niet kennen, een fantastische gastheer met zijn fantastische keuken, gastvrije mensen en natuurlijk spectaculaire plaatsen om te bezoeken en podia om dit soort evenementen te organiseren.

Een unieke en fantastische ervaring in alle opzichten, waar we, degenen die het bijwoonden, al onze collega’s van harte aanbevelen om aan deel te nemen, en een kans waarvoor we zeer dankbaar zijn.

Meer weten?