Advent of Code 2022 - Creetion

In 2020 ontstond dit initiatief binnen Creetion: Samen met collega’s deelnemen aan Advent Of Code, een programmeerchallenge in december, waarin deelnemers van 1 t/m 25 december elke dag een puzzel oplossen. Van simpele taakjes die je in 5 minuten oplost, tot echte breinbrekers waarvoor je alles uit de kast moet halen: alles komt voorbij! 

Leer & Groei

Advent of Code is dus de perfecte kans om een nieuwe taal (of überhaupt programmeren) te leren. En samen is dat makkelijker en leuker dan alleen: er werd actief overlegd, om hulp gevraagd en meegedacht. Bij de Advent of Code verschijnen de puzzels om 06:00 ’s ochtends, Nederlandse tijd. Dus de grote vraag is dan: wie houdt het vol om elke dag (inclusief eerste kerstdag) zo vroeg op te staan om steeds als eerste de oplossing in te kunnen voeren?

Bij Creetion houden we van teamwork en wij zijn op dit moment op zoek naar enthousiaste programmeurs en consultants. Kijk gerust rond op onze site en contacteer ons als je interesse hebt in een gesprek op: adventofcode@creetion.com

Meer weten?