Creetion bezoekt Dubrovnik - Creetion

Onlangs maakte ons bedrijf een reis naar Dubrovnik, een van de mooiste en meest historische steden in Kroatië. Met zo’n 40 collega’s hebben we de stad en haar omgeving verkend.

Vanaf het moment dat we aankwamen, waren we onder de indruk van de verbluffende architectuur en rijke geschiedenis van Dubrovnik. De stad is omgeven door eeuwenoude muren die een adembenemend uitzicht bieden op de zee en de omliggende bergen. We begonnen onze reis met een diner bij zonsondergang aan zee terwijl we het uitzicht op Lokrum, een eiland in de buurt van Dubrovnik, konden bewonderden. Daarna werd het nachtleven dat Dubrovnik verkend.


Het belangrijkste hoogtepunt van onze reis was het bezoeken van de historische oude stad, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. We verkenden de smalle geplaveide straatjes en verwonderden ons over de prachtige gebouwen en historische bezienswaardigheden.

Naast het verkennen van de stad, hebben we ook een toer gemaakt naar de top van een nabijgelegen berg waar we rondreden in een paar buggy’s. Daarna bezochten we het nabijgelegen Museum van de Kroatische Onafhankelijkheidsoorlog, wat erg interessant was.


Over het algemeen was onze reis naar Dubrovnik een onvergetelijke ervaring. We hadden niet alleen de mogelijkheid om te netwerken met onze collega’s, maar we konden ons ook onderdompelen in de rijke cultuur en geschiedenis van de stad. We kijken nu al uit naar onze volgende reis!

Meer weten?