Creetion werft ontwikkelaars in de hele wereld - Creetion

Ik begon mijn carrière als biologisch wetenschapper en behaalde mijn MSc. graad in menselijke fysiologie, gespecialiseerd in in vitro kanker onderzoek aan de Universiteit van Pretoria, Zuid-Afrika. Na mijn richting te hebben veranderd en wat ervaring opgedaan te hebben in het testen van software en requirements management voor nucleaire en civiele ingenieurs projecten, vond ik mijn passie in softwareontwikkeling.

Ik werk graag met OutSystems omdat het snelle, flexibele applicatie-ontwikkeling mogelijk maakt met behoud van een hoog niveau van controle en aanpasbaarheid. De low-code benadering stelt de ontwikkelaar in staat om zich te concentreren op bedrijfsprocessen en logica in plaats van syntax, waardoor klanten sneller meer waarde krijgen.

OutSystems heeft ook een geweldige community van ontwikkelaars die altijd klaarstaan om praktische of conceptuele problemen op te lossen. Gedurende de 3 jaar sinds ik begon op het OutSystems-platform, heb ik applicaties ontwikkeld voor de automobiel- en Fintech-industrie.

Ik ben gefascineerd door de opheldering, beschrijving en het ontwerp van complexe, geïntegreerde systemen en ik ben van mening dat vooruitgang in informatietechnologie en biotechnologie de menselijke samenleving in de nabije toekomst fundamenteel zal veranderen. Ik wil deel uitmaken van deze verandering door te helpen bij het leveren van praktische, nuttige en hoogwaardige applicaties aan onze klanten.

Ik vind Nederland een prachtig land, vol geschiedenis en cultuur. Het feit dat mijn voorouders uit Nederland komen (rond 1701 naar Zuid-Afrika verhuisd) maakt de verbinding met dit land voor mij nog persoonlijker. Na eerder een korte periode in Alkmaar te hebben gewoond, ben ik in januari terug gekomen om mijn ervaringen hier verder te verbreden, en ook mijn Nederlands te verbeteren.

Toen ik met de medewerkers van Creetion sprak over het nemen van een baan hier, herkende ik onmiddellijk het feit dat ze mijn passie deelden om dingen goed te doen. Voeg daar de gevarieerde klanten- en projectbasis van het bedrijf aan toe, de mogelijkheid voor persoonlijke groei en het leren van meer ervaren ontwikkelaars met verschillende achtergronden, en ik moest de baan accepteren.

Meer weten?