Consultancy - Creetion

Naast het managen en uitvoeren van volledige OutSystems projecten vragen veel klanten die zelf al een OutSystems licentie en/of (externe) OutSystems ontwikkelaars hebben om extra capaciteit. De OutSystems ontwikkelaars die Creetion levert zijn in eerste instantie consultant en allemaal OutSystems gecertificeerd.

In onze visie wordt met low code software ontwikkeling het ontwikkelproces versneld, maar wordt ook de afstand tussen de behoeftestellende businessafdeling en de software leverende IT afdeling kleiner. De IT leverancier zal in eerste instantie de requirements van de business helder moeten krijgen, alvorens (direct) te beginnen met software bouwen. Dit is het domein van de consultant die zorgt voor een groter begrip tussen business en IT. Onze consultants bouwen daarna zelf de software in OutSystems.

Gebaseerd op diverse best practises heeft Creetion heeft haar eigen ontwikkelmethodiek ontwikkeld waar onze consultants in getraind zijn. Creetion leidt hiermee ook studenten op die, nadat ze in OutSystems zijn opgeleid, stage-/afstudeeropdrachten bij klanten uitvoeren die laagdrempelig met onze consultancy dienstverlening kennis willen maken.